Saznajte  

 šta kažu drugi o nama

Sa firmom Studio 7 sarađujemo u kontinuitetu oko 3 godine ( a čini mi se kao da se znamo mnogo duži period). Kada ste sa nekim na istoj talasnoj dužini , komunikacija je laka a vreme relativno.

Ono što bih posebno istakla šta ih krasi je  profesionalan odnos prema klijentu, fenomenalan dizajn i pregršt inovativnih ideja. Prate trendove koje Instagram diktira i vrlo brzo ih implementiraju u svom radu.

Za veoma kratko vreme, naša firma je dobila više od 4000 pratilaca.

Ono što je još važnije od toga,  naše usluge i proizvode svakodnevno predstavljamo kroz postove i story a da to činimo na jedan fin način i ne opterećujemo potencijalnog klijenta.

 

Dokaz da radimo pravu stvar je veliki broj poruka koje dobijimo upravo kroz IG gde  klijenti traže odgovor na konretnu akciju ili informaciju o određenom proizvodu.

Apsolutno preporučujem Studio 7 svakom ko razume šta znači dobar marketing !

— Dejana Jevtić, Marketing direkor

“ Saradnja sa Studiom 7 traje duže od 5 god. Uz njihovo znanje i stručnu pomoć prešla sam dug put od pravljenja sajta, facebook reklame, twitter-a i sada najaktuelnijeg instagrama.

Fokusiranje na digitalni marketing nije samo imperativ za uspešno vodjenje firme,to je i svakodnevni izazov.

Svoje poverenje dala sam vlasniku studia Goranu i zahvaljujući načinu na koji radi moj posao danas mogu nazvati veoma realizovanim.

Broj stvarnih kupaca i klijenata u stalnom je porastu... 

— Tatjana Perković

       vlasnik i direktor firme HARMONIJA MAGNETIC SRBIJA

Koncept mog poslovanja baziran je na direktnom i ličnom kontaktu sa kupcima koji godinama kupuju kolače u mojoj Amaretti poslastičarnici.

Bilo mi je jako teško da odaberem vid reklamiranja koji će na najbrži način moći da privuče moje nove potenijalne klijente.

Program Studija 7 je sjajna ideja preko koje šaljem svojim kupcima pravu informaciju koju imaju potrebu da vide, dobijam veći broj Instagram pratilaca u svakom trenutku i vidim direktan efekat preko novih kupaca koji mi poručuju kolače.

Preporuka svakome ko širi poslovanje putem društvenih mreža.

— Lana Apolloni, Vlasnik

“Za skoro tri i po meseca oko 6000 novih pratilaca! Više ne moramo da plaćamo reklame sve vreme, dovoljno je da objavimo sliku ili story i porudžbine same kreću.” 

— Marina, Vlasnik

— Ana, Vlasnik

“Prezadovoljna sam načinom kako ovo funkcioniše! Posebno jer su svi pratioci pravi ljudi sa kojima imam divnu saradnju kako putem instagrama tako i uživo.

Ja koristim za svoja dva naloga i toplo preporučujem svima da probaju, neće se pokajati. ” 

 

— Milena, Vlasnik

“Odusevljena sam! Svakodnevno mi se povećava broj pratilaca, ciljano odabranih, sa kojima imam odličnu saradnju. Svima, koji koriste instagram za promovisanje svojih proizvoda bih preporučila da koriste ovo u cilju boljeg reklamiranja i saradnje sa potencijalnim kupcima. ” 

 

— Verica, Vlasnik

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

office@studio7.rs

Jurija Gagarina 30g/30, Beograd

© 2020 by Studio 7.  

Proudly created by: studio7.rs