Saznajte  

 šta kažu drugi o nama

“ Saradnja sa Studiom 7 traje duže od 5 god. Uz njihovo znanje i stručnu pomoć prešla sam dug put od pravljenja sajta, facebook reklame, twitter-a i sada najaktuelnijeg instagrama.

Fokusiranje na digitalni marketing nije samo imperativ za uspešno vodjenje firme,to je i svakodnevni izazov.

Svoje poverenje dala sam vlasniku studia Goranu i zahvaljujući načinu na koji radi moj posao danas mogu nazvati veoma realizovanim.

Broj stvarnih kupaca i klijenata u stalnom je porastu... 

— Tatjana Perković

       vlasnik i direktor firme HARMONIJA MAGNETIC SRBIJA

Koncept mog poslovanja baziran je na direktnom i ličnom kontaktu sa kupcima koji godinama kupuju kolače u mojoj Amaretti poslastičarnici.

Bilo mi je jako teško da odaberem vid reklamiranja koji će na najbrži način moći da privuče moje nove potenijalne klijente.

Program Studija 7 je sjajna ideja preko koje šaljem svojim kupcima pravu informaciju koju imaju potrebu da vide, dobijam veći broj Instagram pratilaca u svakom trenutku i vidim direktan efekat preko novih kupaca koji mi poručuju kolače.

Preporuka svakome ko širi poslovanje putem društvenih mreža.

— Lana Apolloni, Vlasnik

“Za skoro tri i po meseca oko 6000 novih pratilaca! Više ne moramo da plaćamo reklame sve vreme, dovoljno je da objavimo sliku ili story i porudžbine same kreću.” 

— Marina, Vlasnik

— Ana, Vlasnik

“Prezadovoljna sam načinom kako ovo funkcioniše! Posebno jer su svi pratioci pravi ljudi sa kojima imam divnu saradnju kako putem instagrama tako i uživo.

Ja koristim za svoja dva naloga i toplo preporučujem svima da probaju, neće se pokajati. ” 

 

— Milena, Vlasnik

“Odusevljena sam! Svakodnevno mi se povećava broj pratilaca, ciljano odabranih, sa kojima imam odličnu saradnju. Svima, koji koriste instagram za promovisanje svojih proizvoda bih preporučila da koriste ovo u cilju boljeg reklamiranja i saradnje sa potencijalnim kupcima. ” 

 

— Verica, Vlasnik

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

office@studio7.rs

064/12 66 380

Jablanička 54, Beograd

 

© 2019 by Studio 7.  

Proudly created by: studio7.rs